مواد غذایی اسیدی و سخت روی دندانها اثر تخریبی دارند. از جمله مواد غذایی اسیدی میتوان به ترشیجات، لیمو، لواشک و سرکه اشاره کرد که با حلکردن مواد معدنی مینای دندان باعث سایش اسیدی و بدرنگی و زردشدن دندانها میشوند. همچنین …
بزاق دهان افراد مختلف از لحاظ تعداد باکتریها (استرپتوکک مینوتانس Streptococcus Mutans و لاکتوباسیل Lactobacillus) متفاوت هستند.افرادیکه تعداد باکتریهای بزاقشان از حدی بالاتر است بیشتر در معرض پوسیدگی هستند، بههمین خاطر باید بیشتر به بهداشت …
پوسیدگی دندانی یکی از شایعترین بیماریهای عفونی انسان هستند. حدود 80 – 75 % بالغین و کودکان به این مشکل دچار میشوند. بروز پوسیدگیهای دندانی به چند عامل بستگی دارد: جنس و فرم دندانها تعداد باکتریهای براق و خاصیت …
با توجه به روی آوردن بیماران به درمانهای زیبایی، متأسفانه آن چیز که امرزه کمتر به آن پرداخته میشود اهمیت رعایت بهداشت دهان و دندان و دندانپزشکی پیشگیری است. حتی اگر بهترین درمان توسط ماهرترین دندانپزشک انجام شود ولی بیمار رعایت موارد …